Gevulde Paprika's

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hol de paprika`s uit. Snipper en fruit 1/4 van de ui. Voeg de rijst toe met wat zout. Schenk er water bij tot het geheel onderstaat. Kook de rijst halfgaar en laat hem wat afkoelen. Schep het gehakt door de rijst en voeg wat zout en peper toe. Vul hiermee de paprika`s (tot ca.i cm onder de rand.Omdat de vulling uitzet). Breng het tomatensap aan de kook. Zet hierin de gevulde paprika`s naast elkaar,voeg de rest van de ui en de selderij toe en kook het geheel afgedekt langzaam gaar.(ca 50 min). Haal de paprika`s uit de pan en verwijder de ui en selderij. Verhit het vet in een pan. Bak hierin de bloem al roerende lichtbruin en voeg dit met wat suiker aan het tomatensap toe. Zet de gevulde paprika`s weer terug in de saus en kook ze nog eens tien min op laag vuur.

Gevulde Paprika's is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept