Indiase Rondo Met Currysaus

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudgeel. Laat de rozijnen wellen in heet water.
  • 2 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de amandelen, de uitgelekte rozijnen en de koriander door de rijst.
  • 3 Verhit de boter of de olie en bak de Indiase rondo`s met currysaus in 5-7 minuten bruin. Keer de rondo`s af en toe.
  • 4 Verhit de roerbakolie in een wok of braadpan en bak de groenten als omscheppend ca drie minuten.
  • 5 Voeg de kokosmeld en de currypasta aan de groenten toe en laat het geheel nog ca 2 minuten stoven.
  • 6 Verdeel de rijst over vier borden. Leg de rondo`s op de rijst en schep de groenten ernaast

Indiase Rondo Met Currysaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene curry met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kormaschotel uit India
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept