Gestoomde Tomaten Gevuld Met Garnalen

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem voor de aardappelen bij voorkeur middelgrote aardappelen die bijna gaar zijn. Snijd een kapje van de tomaten; ga met de steel van een lepel of vork rondom tussen het vruchtvlees en de pitten van de tomaten om dit los te halen. Schep de pitten eruit. Peper en zout de tomaten van binnen en zet ze omgekeerd neer. Pel en snipper de sjalotten. Snijd de aardappel in blokjes. Vermeng sjalot en aardappelblokjes met de kruiden en de garnalen en vulde tomaten hiermee. Zet de kapjes er weer op. zet de tomaten in een stoompan, leg op elke tomaaat de boter en stoom de tomaten ca 15 minuten.

Gestoomde Tomaten Gevuld Met Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept