Tomaten in zo dun mogelijke plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden, dondergroene gedeelte niet gebruiken. Met deegsteker rondjes uit bladerdeeg steken en op bakplaat leggen. Gaatjes in prikken. Plakjes in ca 10 minuten in midden van oven lichtbruin voorbakken. Knoflook pellen en boven kommetje uitpersen. Olie erdoor roeren. Bovenkant van deegplakjes dakpansgewijs beleggen met tomaat. Tomaat bestrooien met zout, peper, kruiden en bosuiringetjes. Taartjes besprenkelen met 2 el knoflookolie en in ca 10 a 12 min in midden van oven gaarbakken. Garnalen besprenkelen met rest van olie en laatste 3 minuten op taartjes leggen en meebakken. Intussen vier borden voorverwarmen. Taartjes uit oven licht bestrooien met zout. Op borden leggen en olie eromheen sprenkelen.
Tomatentaartje Met Cocktailgarnalen is een recept van Smulweb.nl