Escargots Onder Een Bedje Aardappelpuree

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een zeef de escargots laten uitlekken, champignons halveren en de stoneleeks in ringetjes snijden. In pan boter verhitten en champignons 5 min. zachtjes bakken. Escargots, fond en kruiden toevoegen en onafgedekt ca. 5 min. op hoog vuur laten inkoken. Intussen melk met 1 1/2 dl water aan de kook brengen. Pureepoeder toevoegen en tot een smeuig mengsel roeren. Stoneleeks aan het escargotsmengsel toevoegen en op smaak brengen met zout en peper. Escargotsmengsel met vocht in ovenschaal scheppen, laagje aardappelpuree erover en onder de grill goudbruin bakken.

Escargots Onder Een Bedje Aardappelpuree is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme escargotsalade
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Escargot's
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Escargots
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Escargots Onder Een Bedje Van Puree
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept