Kook de lasagne in ruim water met zout beetgaar. Laat ze uitlekken en leg ze naast elkaar op een schone theedoek. Pel en snipperde ui en de knof look. Bereiden: verwarm de oven voor tot op 200 graden C. Fruit de ui met de knoflook al omscheppend 3 minuten in de rest van de olie. Voeg de tomaatstukjes, de tomatenpuree, de bouillontablet, de Provencaalse kruiden en peper en zout naar smaak toe. Laat de saus iets inkoken. Verdeel de tonijn en de krab in stukken. Verdeel de saus in 3 porties. Schep door elke portie een soort vis. Leg 1 vel lasagne in een ovenschaal en verdeel er het krabmengsel en 2 eetlepels groentesaus over. Herhaal deze handeling en gebruik achtereenvolgens de tonijn- en de zalmsaus. Eindig met lasagne en de rest van de groentesaus. Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in Ca. 25 minuten gaar. Frituur de mie in de hete olie, laat goed uitlekken en bestrooi met zout. Snijd de lasagne met een scherp mes in 6 stukjes. Verdeel ze over de borden, lepel de koriandersaus eromheen en garneer met de gefrituurde mie.
Lasagne Met Koriandersaus is een recept van Smulweb.nl