Provencaalse Eieren Met Aioli

6
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de slabladeren over 6 bordjes. snijd de eieren doormidden en leg ze, met de bolle kant naar boven, op de sla. vermeng de aioli met de tomatenpuree en schep dit op de eieren. garneer met reepjes paprika, olijven en rozemarijn.

Provencaalse Eieren Met Aioli is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept