Provencaalse Champignons

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een pan het citroensap, de wijn en de olijfolie aan de kook. Voeg er het laurierblad, de knoflook en weinig zout en peper aan toe. Temper de hittebron en laat 5 min. zachtjes trekken. Verwijder het laurierblad en schep de champignons door het vocht. Leg het deksel op de pan en laat de champignons 5 min. zachtjes smoren. Stort de champignons in een vergiet, laat ze uitlekken en afkoelen. Strooi wat zout en peper over de tomatenblokjes. Verdeel de koude champignons over 4 bordjes en leg de blokjes tomaat eromheen. Strooi er peterselie over.

Provencaalse Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept