Provencaalse Aardappeltaart

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een stenen of glazen quichevorm met een doorsnede van ca 22 cm of een lage ronde ovenschaal goed in met olie. Schep er het aardappelmengsel in en strijk de bovenkant glad. Bedruppel met olie en zet de vorm ca 1 uur in de voorverwarmde oven tot de bovenkant goudbruin is en de binnenkant gaar. Bedruppel tussentijds een keer met olie. Zet de taart in de vorm op tafel. Deze taart smaakt bij alle groenten en salades en is lekker bij kortgebakken vlees.

Provencaalse Aardappeltaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Witlof-aardappeltaart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amerikaanse zoete aardappeltaart
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappeltaart van Perupas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaart met ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept