Calamaris Met Tomaat En Basilicum

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olie in een steelpan en leg er de inktvisringetjes in. Laat ze wat kleur krijgen, voeg er de ui bij, het knoflook, de tomatenblokjes, de Provencaalse kruiden, de cayennepeper en de basilicum. Kruid met peper en zout. Laat alles 15 minuten sudderen.

Calamaris Met Tomaat En Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Salade van ’cornes de gatte’-aardappel met kruiden en gegrilde calamaris
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van farfalle met calamaris, mosselen en tijgergarnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde calamaris met lookmayonaise
35 min Lunchgerecht
Bekijk recept