Krieltjes Met Bleekselderij En Spaanse Peper

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De krieltjes schrappen, eventueel ontpitten, wassen en in een ovenvaste schaal overdoen. Het water toevoegen en de krieltjes (afgedekt) in vijf tot zeven minuten op vol vermogen beetgaar koken. Intussen de bleekselderij van de draden ontdoen, wassen en in reepjes snijden. De lente-uitjes in ringen snijden, de zaadlijst en zaadjes uit het pepertje verwijderen en de peper klein snijden. De olijfolie met de Provencaalse kruiden in de ovenvaste schaal (onafgedekt) twee tot drie minuten op vol vermogen verwarmen. Tussendoor een keer omscheppen. De krieltjes met de groenten vermengen en eventueel kort op vol vermogen doorwarmen. Je kunt het gerecht op smaak brengen met wat zout en peper.

Krieltjes Met Bleekselderij En Spaanse Peper is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept