Lollo Rossosalade Met Wortel En Mais

4
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de lollo rosso, sla de bladeren goed droog en snijd ze in repen. Schil de wortel met een dunschiller en rasp de wortel grof. Giet de mais af. Roer in een slaschaal de azijn met het sinaasappelsap, de mosterd, de olie, de Provencaalse kruiden, zout en peper tot een dressing. Schep de lollo rosso met de wortel en de mais erdoor. Lekker bij kipfilet en krielaardappeltjes.

Lollo Rossosalade Met Wortel En Mais is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Slaatje van zalm en artisjokken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wit bolletje pit
- 10 min-
Bekijk recept
Pitasandwich met kruidige hamburger
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met ei en spekjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept