Gemarineerde Artisjokharten

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de artisjokharten uitlekken. Pel de knoflook en kneus deze (het mes met het brede lemmet komt weer in zicht!) Boven een kom ris je de kruiden van de takjes. Maak de citroen schoon en snijd deze in tweeen. De ene helft snijd je in plakjes, de andere helft knijp je uit boven de kom. Roer de olijfolie, zout en peper door de citroen en kruiden heen. Schep de artisjokharten, citroenschijfes en de knoflook er goed door heen. Laat de artisjokharten een dag marineren en schep ze regelmatig om.

Gemarineerde Artisjokharten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept