Knapperige Champignons

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer in een kom de bloem, paprikapoeder, provencaalse kruiden en 1 tl zout door elkaar. Voeg 1 ei en 1 dl water toe en roer alles tot een glad beslag. Haal de champignons 1 voor 1 door het beslag en wentel ze dan door de paneermeel. Frituur 7 of 8 champignons tegelijk in ca.4 minuten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Leg ze dan op en bord en zet in het midden het schaaltje knoflooksaus.

Knapperige Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept