Ei-tapenade

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Onder koud water afspoelen en laten afkoelen. Intussen olijven in kleine stukjes snijden. Sjalotje pellen en snipperen. Ansjovisfilets klein snijden. In schaaltje sjalotje, olijven, kappertjes en ansjovisfilet door elkaar scheppen. Provencaalse kruiden en olie erdoor mengen. Eieren pellen en in kleine stukjes snijden. Door tapenade scheppen, tapenade op smaak brengen met cayennepeper. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.

Ei-tapenade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept