doe het gehakt in een schotel en kneed zorgvuldig door met het paneermeel en het ei zet in de koelkast snij de schoongemaakte champignons in dunne plakjes en ze aan in een klont botervoeg de zongedroogde tomaatjes en de kleingesneden mozzarella toe en breng op smaak met peper, zout en provencaalse kruidenlaat het nog 10 min stoven tot alle vocht verdampt is neem het gehakt uit de koelkast en strijk het uit tot een dikke plak op een dubbelgevouwen vel alu-folieleg het champignonmengsel op het gehakt en verdeel mooi gelijk druk de vulling goed aan pak de uiteinden van de folie vast en rol het gehakt opdruk de uiteinden van het gehaktbrood dichtleg het gehaktboord met de opening naar boven en bedek de hele bovenkant met plakjes rookspekleg het gehaktbrood in een ruim beboterde vuurvaste ovenschotel en zet het in de op 200? C voorverhitte ovenlaat ongeveer 45 minuten bakkenneem uit de oven en snijd in dikke plakken