Vegetarische Ovenschotel Met Geitenkaas

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden. In de olie aubergine bakken, even later de uitgeperste knoflook, paprika en 1 tl provencaalse kruiden toevoegen. Dit ongeveer 3 minuten bakken. Courgette en tomaat erbij doen en ongeveer 5 minuten meebakken. Rozijnen en pijnboompitten erdoor scheppen. Breng op smaak met zout en peper. Mengsel in de vorm scheppen, evt. vocht niet erbij gieten. Stukjes geitenkaas erover verdelen en vervolgens nog bestrooien met de rest van de kruiden. Gaar laten worden in de oven in circa 30 minuten.

Vegetarische Ovenschotel Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept