Snijd de paprika′s middendoor, verwijder steel, zaad en zaadlijsten en laat ze onder de grill met de schil naar boven blakeren, zodat het vel gemakkelijk loslaat. Pellen en in 1 cm. brede repen snijden. Dompel de tomaten 40 seconden in kokend water, pel en ontpit ze en snijd het vruchtvlees in kleine dobbelsteentjes. Verhit in een grote koekenpan 2 tot 3 eetlepels olijfolie en fruit hier in al roerende de uien. Voeg de knoflook, tomatenblokjes en paprikarepen toe. Op smaak brengen met zout, peper en Provencaalse kruiden. Op zacht vuur 20 minuten laten smoren. Verhit in een andere koekenpan 1 eetlepel ganzenvet en bak hierin de tournedos, 2 tot 3 minuten aan iedere kant. Op smaak brengen met zout en peper. Schep de saus over de tournedos en laat alles nog eens 2 minuten doorkoken. Warm opdienen.
*Provencaalse Tournedos* is een recept van Smulweb.nl