Verscholen Eieren

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de eieren. Meng het gehakt met de kruiden, het ei en paneermeel. Vorm er 4 ballen van. Druk in elke bal een ei en kneed het gehakt er naadloos omheen. Rol de ballen door paneermeel en leg ze 30 minuten in de koelkast. Verhit in een braadpan 4 el bakboter en braad hierin de gehaktballen rondom bruin. Draai het vuur laag, leg het deksel op de pan en braad de ballen gaar in 25 minuten. Keer ze af en toe. Neem ze uit de pan. Blus de aanbaksels af met 1 dl. bouillon en roer er de ketjap manis door.

Verscholen Eieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verscholen Ei
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verscholen Eieren
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verscholen Biefstuk
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Verscholen aardappelen
Bekijk recept