Schil en snij de winterpeen in plakjes. Schil en snipper de ui. Was en hak de peterselie grof. Roer een marinade van de wijn met de helft van de olijfolie, winterpeen, ui, peterselie, kruidnagels, laurier en de Provencaalse kruiden. Leg de konijnenbouten in de marinade en laat het 1 nacht marineren. Schep ze een paar keer om. Haal de konijnenbouten uit de marinade en zeef de marinade boven de sauspan. Dep de konijnenbouten droog en bestrooi ze met zout en peper. Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de bouten rondom aan. Laat de marinade eerst ca. 3 minuten koken en voeg deze daarna samen met de tutti frutti toe aan de bouten. Laat de bouten afgedekt op een laag vuur in ca. 1 uur gaar worden. Draai de bouten regelmatig en haal de deksel de laatste 15 minuten eraf zodat de saus goed kan inkoken. Serveer de konijnenbouten op een schaal met de tutti frutti en de saus.
Konijn Met Zuidvruchten is een recept van Smulweb.nl