Sorbet Van Vers Fruit

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep de vruchtenpuree in een ronde kunststof kom en zet die in de diepvries. Klop ieder uur goed door om de ijskristellen fijn te maken. Of laat in circa 3 uur bevriezen, maak de ijskristallen fijn in de foodprocessor en zet het ijs opnieuw in de diepvries. Of maak het ijs volgens de gebruiksaanwijzing in een ijsmachine. Zet het ijs voor het serveren 20 minuten in de koelkast.

Sorbet Van Vers Fruit is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept