Exotisch Fruitsorbetijs

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan aardbei-sinaasappelsap met suiker aan de kook brengen en in ca. 5 minuten iets laten inkoken. Passoa erdoor roeren en laten afkoelen. Papaja schillen, halveren, pitjes verwij-deren en vruchtvlees in blokjes snijden. In keukenmachine papaja en sap pureren. Mengsel in diepvriesbak scheppen, afdekken met plasticfolie en in diepvries in ca. 2 a 4 uur laten bevriezen. Mengsel elk 1/2 uur met vork goed doorroeren om kristalvorming te voorkomen. IJs uit diepvries nemen. Passievruchten wassen en halveren. Carambola wassen en smalste uiteinden eraf snijden. Rest in 4 mooie plakken snijden. Sterren op midden van vier borden leggen. Uitsteekring om ster zetten en ijs erin scheppen. Ring weghalen. Halve passievrucht erop leggen.

Exotisch Fruitsorbetijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Exotisch fruitsorbetijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Exotisch fruitsorbetijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruit- en groentespiezen met kleurtjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept