Perensorbet Met Amarettobitterkoekjes

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren en ontdoe ze van de klokhuizen en pureer ze. De perenpuree met de suiker, de sinaasappelsap, de vanillesuiker en de slagroom goed kloppen (minstens 5 min) Het mengsel 30 min koel wegzetten, nogmaals doorkloppen en in diepvriesdoos overdoen. Minstens 4 uur laten bevriezen. Ondertussen de bitterkoekjes laten weken in de amaretto en ze verbrokelen. Uit het ijs bolletjes scheppen, deze in coupes serveren en de verkruimelde bitterkoekjes erover verdelen. De coupes garneren met de rest van slagroom (welke is stijfgeklopt) en de gehakte walnoten.

Perensorbet Met Amarettobitterkoekjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiensorbet
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Potjes chocoladecappuccino, sorbet van peren
20 min
Bekijk recept
Perenspoom
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vruchtensorbet
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Meloen-Gember Sorbetijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept