Spoom Van Verse Aardbeien Met Witte Port

Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de witte basterdsuiker met het water tot de suiker is opgelost. Laat de suikerstroop afkoelen. Pureer de aardbeien met het citroensap en roer er de peperkorrels door. Schenk het mengsel in een ijslaatje en laat het ong. 4 uur in de diepvriezer bevriezen. NATUURLIJK kan het ook in de ijsmachine als je die hebt. Roer het mengsel elk uur met een vork door. Serveren: schep een bolletje in elk glas en schenk hierover wat witte port. Garneer de glazen eventueel met kleine aardbeien en serveer ze direct.

Spoom Van Verse Aardbeien Met Witte Port is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Spoom feestelijk tussengerecht
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spoom
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spoom (Citroen)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept