Bommel: Vanille-ijs Met Chocoladesaus

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de chocoladesaus op de volgende manier:Laat de chocolade smelten in de sterke koffie. Roer goed en voeg de boter toe met de suiker en de slagroom. Blijf goed roeren boven laag vuur tot alles een gladde saus is geworden en serveer deze warm of koud over het vanille-ijs dat in porties in kleine schaaltjes is verdeeld.

Bommel: Vanille-ijs Met Chocoladesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Bommel: Ierse Mousse 'Albatros'
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bommel: Roompate
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bommel: Franse Uiensoep
20-30 min -
Bekijk recept
Bommel: Rosbief In Witte Wijn
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept