Aardappeltaartjes Met Peer En Kaas

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen ca. 20 min. in de schil, laat ze iets afkoelen, verwijder de schil en snijd de aardappelen in dunne plakjes. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Rol elk plakje deeg iets uit en bekleed de vormpjes ermee. Leg een royaal stuk bakpapier op het deeg en verdeel hierover de steunvulling. Bak de deegbodems ca. 15 min. in het midden van de oven. Verwijder de steunvulling en het bakpapier. Leg een laagje aardappel op de deegbodems en bestrooi dit met zout en peper. Leg hierop een laagje peer en een laagje roquefort. Eindig met een laagje dakpansgewijs geschikte aardappel. Meng de slagroom met de eidooiers, cheddar en tijm. Schenk dit mengsel in de vormpjes en bak de taartjes in ca. 25 min. in het midden van de oven lichtbruin en gaar.

Aardappeltaartjes Met Peer En Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Rumsteaks met rode wijn en aardappeltaartjes met knolselder
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-aardappeltaartjes met blauwaderkaas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaartjes met rivierkreeftjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante Aardappeltaartjes Met Blauwe Kaas En Noten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept