Minitaartje Gevuld Met Franse Kaas En Gerookte Zalm

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de plakjes deeg in vieren en bekleed elk holletje met een stukje deeg. Druk het deeg goed tegen de rand en snijd langs de bovenrand weg. Snijd de zalm in kleine stukjes. Meng Roquefort met zalm, peterselie, zout en peper door elkaar. Vul de taartjes met het mengsel. Klop in een kom het ei met de room los. Schep dit over de taartjes. Bak de taartjes in de oven in ca 15 minuten goudbruin en gaar. Serveer de taartjes of op een klein bordje of op een mooie lepel. Leuk met wat rucola erom of onder.

Minitaartje Gevuld Met Franse Kaas En Gerookte Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Hartig feestelijk minitaartje
20 min
Bekijk recept
Minitaartje met zoete tomaatjes en brie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spinazie-minitaartje
10-20 min -
Bekijk recept