Leg de kalfsschenkels in een pan met 1½ l. water met zout. Pel de ui en snijd deze in ringen. Voeg deze met peperkorrels en laurierblad bij het vocht. Breng het vlees aan de kook, schuim het af en laat het ca. 1½ uur garen. Neem het vlees daarna uit de pan en snijd het in dobbelsteentjes. Zeef de bouillon. Schaaf tijdens het trekken van de bouillon de witte kool in zeer smalle reepjes. Smelt de boter in een ruime pan en roerbak de witte kool met de honing. Giet de bouillon erbij en warm goed door. Schep de garnalen en de dille erdoor. Verwarm voor de geitenkaascroutons de grill voor. Rooster de sneetjes stokbrood aan beide kanten licht onder de grill. Beleg ze met de geitenkaas en laat ze roosteren tot de kaas iets begint te kleuren. Schep de soep in voorverwarmde soepkommen en leg in iedere kom een kaascrouton.
Peter`s Farm Kalfsbouillon Met Garnalen En Geitenkaascrouton is een recept van Smulweb.nl