Zoete Aardappel Rosti Met Geitenkaas

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng in een kom de geraspte aardappelen, de bloem en het ei tot een homogene massa. Maak hier platte ronde vormpjes van en bak deze op 180 ° in voorverwarmde oven op ovenpapier. Draai de rostis na ong. 10 min om tot ze aan beide zijden goudbruin en knapperig zijn. Haal de rostikoekjes uit de oven en leg op elk rondje een plak geitenkaas (al op kamertemperatuur). De kaas zal een beetje smelten door de warmte van het koekje. Meng in een schaaltje de honing en de mosterd. Druip over elk koekje met kaas een paar druppels van de honing mosterd dressing.

Zoete Aardappel Rosti Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept