Grill voorverwarmen op hoogste stand. Grapefruits halveren en met scherp mesje partjes tussen vliesjes uitsnijden, hierbij 1 dl sap opvangen. In kommetje grapefruitsap mengen met 1 eetlepel honing,azijn en olie. Op smaak brengen met zout en peper. 12 muntblaadjes achterhouden voor garnering, rest in kopje fijnknippen en door honingdressing roeren. Grapefruitpartjes over vier bordjes verdelen. Helft van dressing erover schenken. Slabladeren wassen en goed uitslaan. In midden op grapefruitpartjes leggen. Kaas met natgemaakt mes in 4 plakken snijden. Bakplaat invetten en kaasplakken op bakplaat leggen. Rest van honing erover verdelen, bestrooien met peper. Kaas ca 10 cm onder hete grill in ca 2 minuten iets laten smelten en kleuren. Kaasplakjes op slabladeren leggen. Rest van dressing erover schenken. Garneren met muntblaadjes. Serveren met driehoekjes geroosterd brood.
Gegratineerde Geitenkaas Met Grapefruit is een recept van Smulweb.nl