Herfstsalade Met Gebakken Geitenkaas & Zoete Stoofpeer

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 dag van te voren de stoofpeertjes in ruime hoeveelheid rode wijn opzetten. Aan de wijn citroenschillen, kaneelstokjes en laurierblad toevoegen. Stoofpeertjes zachtjes laten koken totdat ze prachtig rood zijn van binnen. Van het bladerdeeg lange stengels snijden en bestrijken met eigeel. Hierover een mengsel van zeezout, maan- en sesamzaad strooien. In de oven afbakken. Was de sla. Meng de sla met de walnoten en verspreidt deze over het bord. Stoofpeertjes halveren en kroos eruit snijden. Peertje in blokjes snijden en over de salade strooien. Alle ingrediënten voor de dressing met het restant van de noten (gehakt) verwarmen en over de salade schenken. Geitenkaas door de honing heen halen en inpakken in het ontbijtspek. Ca. 4 minuten bakken en op de salade presenteren. Afmaken met de zoute stengel en presenteren maar.

Herfstsalade Met Gebakken Geitenkaas & Zoete Stoofpeer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenrack met spruitjespuree en stoofpeertjes
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpeermousse met in amandel gepaneerde ijsbolletjes
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekjes met stoofpeertjes en speculaaskruimels
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Elfstedenbliksem
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade en herfstsalade met peer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met herfstsalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme herfstsalade met biefstuk en hazelnoten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept