Geitenkaasmousse

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mix de geitenkaas met het citroensap door de kwark. Rooster de amandelen kort in een droge koekenpan. Hak de afgekoelde amandelen fijn en meng ze door de kwark. Maak op smaak met peper en zout. Laat de mousse opstijven in de koelkast. Leg op een bord wat sla en schep met een lepel een bol van de mousse en besprenkel er honing overheen.

Geitenkaasmousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Rode bietjessalade met mousse van geitenkaas
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Terrine van geitenkaas met paprika's
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasmousse met peer en speculoos
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Rode bietjessalade met mousse van geitenkaas
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Terrine van geitenkaas met paprika's
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasmousse met peer en speculoos
25 min Nagerecht
Bekijk recept