Pel en snipper de ui. Maak de rucola en de basilicum schoon en was ze. Trek ze eventueel wat kleiner. Was de tijm en ris de blaadjes van de takjes. Hak de pistachenoten. Snijd de kaas in plakken en leg ze op een met bakpapier belegd bakblik. Druppel er de honing overheen. Strooi de pistachenoten en de tijm eroverheen. Snijd de pistolet in dunne plakken en leg ze erbij op de bakplaat. Druppel er 1-2 eetlepels olie overheen. Plaats het bakblik 6-8 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Roer de azijn, zout, peper, een beetje suiker en de gesnipperde ui door elkaar. Roer er 2 eetlepels olie doorheen. Meng de vinaigrette met de rucola en de basilicum. Leg de kaas erop. Serveer het stokbrood erbij.
Gebakken Geitenkaas Op Rucola is een recept van Smulweb.nl