Zoek
Paprika Gevuld Met Geitenkaas, Ketoembar En Ansjovis
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 gram geitenkaas (zachte
pittige)
1/2 blikje ansjovis
15 gram verse koriander
versgemalen zwarte peper of een gesneden rood pepertje
1 eetlepel kappertjes
1 theelepel ketoembar
tikje honing naar smaak
4 hele paprika`s (met `platte` onderkant
zodat ze op een bakplaat kunnen blijven staan)
rucola voor de garn
Bereiding
Paprika`s open snijden en even kort grillen. Vullen met het kaasmengsel. Tien minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden.
Paprika Gevuld Met Geitenkaas, Ketoembar En Ansjovis is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Plaatpizza met ansjovis
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Burrito met rundvlees en paprika
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept