Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Halveer de pruimen en ontpit ze. Verbrokkel de geitenkaas, hak de walnoten grof en roer ze door de kaas. Vorm van de kaas 8 balletjes en druk om elk balletje 2 pruimenhelften. Snijd de deegvellen in vieren en smelt de boter. Bestrijk het deeg met de boter en leg ze steeds per 4 verspringend op elkaar, zodat er een soort sterren ontstaan. Leg op het midden van het deeg een gevulde pruim en verdeel over elk een theelepel honing. Pak de deegpunten op, vouw het deeg om de pruimen en draai het losjes tot buideltjes. Zet de buideltjes op een ingevette bakplaat en bak ze in 10 tot 15 minuten goudbruin en knapperig. Verdeel de rest van de honing in het midden van 4 bordjes en zet er 2 buideltjes op. Meteen serveren.
Pruimen-kaasbuideltjes is een recept van Smulweb.nl