Koolrabi Torentje

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190ºC. Snijd de koolrabi`s in 6 plakken en kook deze in 7 minuten gaar. Giet ze vervolgens af en laat ze afkoelen. Brokkel de geitenkaas in een kom en meng deze met de olijfolie, dipperkruiden, walnoten en 2 theelepels honing. Verwijder met een appelboor het klokhuis uit de appels en snijd de appels in plakjes. Bestrooi de koolrabiplakken met peper en zout naar smaak. Leg de 4 grootste koolrabiplakken op een met bakpapier bedekte bakplaat. Bedek deze geheel met het geitenkaasmengsel, leg hierop 2 plakken appel en wissel dit af met de koolrabi en het kaasmengsel. Eindig met een plak appel en verdeel hierover de overgebleven honing met hier bovenop een walnoot. Bak de 4 torentjes in 20 minuten goudbruin in de oven. Warm serveren.

Koolrabi Torentje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van appel, koolrabi, postelein, radijzen, komkommer, dille en yoghurt
Bijgerecht
Bekijk recept
Geschaafde-spruitensalade met hazelnoten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenham met geroosterde groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept