Was de blaadjes sla en droog ze af. Rooster ineen drage pan de sesamzaadjes op een matig vuur in ca 1 minuut lichtbruin. Strooi het in een diep bord. Verwarm de oven voor op 200 graden C voor, Rooster het sneetje brood goudbruin en als je het helemaal mooi wilt hebben, snijd dan uit het sneetje een rondje iets groter dan het kaasplakje. Dit is niet perse noodzakelijk, maar het stat wel professioneel. Alleen de vier hoekjes van het brood afhalen oogt ook al mooi. Wentel het plakje geitenkaas voorzichtig door de sesamzaadjes en leg het op de toast. Leg ni de taost met geitenkaas op een bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven en bak ongeveer 10 minuten tot de kaas zacht is en bijna gaat smelten. Maak intussen de honingsaus. Dit kan ook eerder, dan kun je hem nu opwarmen. Maak onmgeveer een halve tot hele deciliter bouillon met behulp van een bouillonblokje. Breng die aan de kook en bind de bouillon met allesbinder. Op een halve deciliter bouillon is een theelepel allesbinder voldoende. Laat de saus nog 5 minuten heel zachtjes koken, daar wordt de bouillon helder van. Roer dan de honing door de bouillon. De hoeveelheid hangt af je eigen smaak maar je moet de honing wel proeven. Leg nu de sla op het bord en leg de gebakken geitenkaas erop. Giet de honingsaus eroverheen en serveer direct.
Warme Geitenkaas Met Honingsaus is een recept van Smulweb.nl