Portobello`s Met Geitenkaas

Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een heerlijk zomers gerecht en makkelijk te bereiden op de barbecue!Maak de portobello`s schoon en ontdoe ze van hun steeltje. Doe ik de ruimte die ontstaat de verbrokkelde geitenkaas. Voeg bij deze geitenkaas wat honing toe en naar smaak de in stukjes gesneden zwarte olijven. Wikkel vervolgens de gevulde portobello`s in aluminiumfolie en plaats deze voor ongeveer 15 minuten op de barbecue (of anders 10 minuutjes in de oven op 180 graden). Haal de portobello`s van het vuur en je zult zien dat de geitenkaas gesmolten is en heerlijk met de honing versmolten is. Vervolgens kun je hierbij nog de walnoten voegen en rucola-sla er bovenop ter garnering. Een scheutje Licor 43 zorgt voor een feestelijk tintje én smaakje aan de portobello`s! Maar natuurlijk kan er ook via een glaasje Licor 43 bij de portobello`s genoten worden van dit zomerse gerecht! Eet smakelijk!

Portobello`s Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sandwich Hertenhamburger
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoestermettaglia En Portobellos<
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester Met Taglia En Portobellos<
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Portobello`s Met Geitenkaas
Voorgerecht
Bekijk recept