Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden, Oesterzwammen schoonvegen en in reepjes snijden, In pan boter verhitten en oesterzwammen op hoog vuur al omscheppend can 3 min bakken. Bosui, wijn en tijm toevoegen e geheel onafgedekt nog ca 3 min laten koken, tot al het vocht verdampt is. Laten afkoelen. Plakjes bladerdeeg uitrollen tot vierkanten van ca 16x16 cm. Elk vormpje bekleden met 1 plakje bladerdeeg. Overtollig deeg langs de randen wegsnijden. Met vork gaatjes prikken. Bodems bestrooien met paneermeel en 2 el kaas. In kom eieren loskloppen met creme fraiche en rest van de kaas. Op smaak brengen met peper. Oesterzwammengsel erdoor scheppen. Mengsel over vormpjes verdelen. Taartjes op 1 richel onder het midden van de oven in ca 25-30 min lichtbruin en gaar bakken. Taartjes in vorm laten afkoelen. Taartjes uit de vorm nemen en op taartrooster verder laten afkoelen.
Kaas-Oesterzwamtaartjes is een recept van Smulweb.nl