Kaas-Oesterzwamtaartjes

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden, Oesterzwammen schoonvegen en in reepjes snijden, In pan boter verhitten en oesterzwammen op hoog vuur al omscheppend can 3 min bakken. Bosui, wijn en tijm toevoegen e geheel onafgedekt nog ca 3 min laten koken, tot al het vocht verdampt is. Laten afkoelen. Plakjes bladerdeeg uitrollen tot vierkanten van ca 16x16 cm. Elk vormpje bekleden met 1 plakje bladerdeeg. Overtollig deeg langs de randen wegsnijden. Met vork gaatjes prikken. Bodems bestrooien met paneermeel en 2 el kaas. In kom eieren loskloppen met creme fraiche en rest van de kaas. Op smaak brengen met peper. Oesterzwammengsel erdoor scheppen. Mengsel over vormpjes verdelen. Taartjes op 1 richel onder het midden van de oven in ca 25-30 min lichtbruin en gaar bakken. Taartjes in vorm laten afkoelen. Taartjes uit de vorm nemen en op taartrooster verder laten afkoelen.

Kaas-Oesterzwamtaartjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept