De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 min. gaar pocheren. De truffel schillen en de schilletjes terugdoen in de bouillon. De cantharellen schoonborstelen. De steeltjes afsnijden en samen met de room bij de bouillon doen. Het geheel laten inkoken tot er nog 1 ltr. vocht is overgebleven. De soep met de staafmixer pureren, door een zeef schenken en op smaak brengen met mosterd, peper en zout. De aardappel in blokjes snijden en gaarkoken. De cantharellen even opbakken in wat hete olie. Vier voorverwarmde soepborden in het midden garneren met warme aardappel en cantharellen. De truffelplakjes hier tegenaan zetten. De soep met een klont koude boter opkloppen en in de borden scheppen. De mosterdsoep met een plukje kervel garneren en direct serveren.
Mosterdsoep Met Cantharellen En Truffel is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau