Uien-Mosterdsoep

4
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter op laag vuur laten smelten. Uiringen en knoflook toevoegen. dit uimengsel in ongeveer 2 uur zacht, glazig en bruin laten worden (essentieel voor echt lekkere soep). indien het aanbakt, klein scheutje water erbij. Vervolgens de bouilon toevoegen (1 1/2 liter), de mosterd, de laurierblaadjes en peper en zout naar smaak toevoegen. ook dit nog even door laten koken. Stokbrood in dunne plakjes snijden. Deze met wat geraspte gruyere onder de gril leggen totdat deze gesmolten en goudkleurig is. Soep in kommen of borden opdienen met de croutons bovenop.

Uien-Mosterdsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept