Champignon Bloemkool Pastei

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Uien in lepel olie bakken, zodra ze zacht zijn gehakt toevoegen en rul bakken. Champignons toevoegen en meebakken tot ze bijna gaar zijn. Bloemkool in stukjes toevoegen. Blikje soep (onverdund) toevoegen en kerrie. Proeven en peper erbij. Zout is niet nodig. De soep is meestal zout genoeg. Een bakvorm vullen met het mengsel en afdekken met puree. Kaas (optioneel) erover heen en zo de oven in. Plusminus 25 a 30 minuten bakken tot de schotel goudbruin is.

Champignon Bloemkool Pastei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse pastei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-preipastei met rookworst
20 min-
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept