Risotto Met Rucola En Zalm

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een ruime pan en fruit de ui met de knoflook al omscheppend goudgeel en glazig. Voeg de risotto toe en bak de korrels totdat ze glazig zien. Voeg de bouillon toe en bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rucola met een heel scherp mes in stukjes. Neem de pan van het vuur en schep er de rucola, het citroensap, de zalm en peper naar smaak door. Laat de rijst nog 5 min. nagaren. Bestrooi de rijst met de kaas en serveer direct. Lekker met doperwtjes met fijngesneden basilicum.

Risotto Met Rucola En Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept