Romige Risotto Met Gambas En Zeekraal

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 3 el olijfolie en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de rijst toe en roerbak zachtjes tot de rijstkorrels glazig zijn. Voeg al roerende saffraan en wijn toe tot het vocht is opgenomen. Voeg de helft van de hete bouillon toe en laat het al roerende opnemen. Proef na circa 20 minuten of de rijst gaar is. Blijf bouillon toevoegen tot de risotto gaar is. Was de zeekraal en roer die door de risotto. Kook de zeekraal een paar minuutjes mee. Roer de gambas, de creme fraiche, en een scheut olijfolie erdoor en breng op smaak met zout en peper. Garneer met krullen Parmezaanse kaas

Romige Risotto Met Gambas En Zeekraal is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grootmoeders scholfilet met zeekraal en zachte boterjus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept