Costolette Alla Milanese

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Koteletten uit laten druipen, maar er wel voor zorgen dat er wat kruiden op blijven zitten. Op de koteletten zout en peper strooien. Eieren met een vork in een bord loskloppen. De bloem in het 2e bord en de paneermeel in de 3e bord scheppen. Koteletten eerst door de bloem halen dan door de eieren en dan door het paneermeel. De hele kotelet moet goed bedekt zijn met de paneermeel. Leg het vlees op een snijplank. In koekenpan boter en olie verwarmen. Het vuur tot middelhoog terugschakelen. De koteletten in de pan leggen en aan weerszijde 8 minuten bakken.

Costolette Alla Milanese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Costolette D`Agnello Con Pesto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Costolette Di Maiale Alla Modenese
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Costolette farcite (kalfskoteletten met kaasvulling)
Bekijk recept
Costolette farcite (kalfskoteletten met kaasvulling)
Bekijk recept