Risotto Rosso

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de tomatenpasata, de tomatenpuree en rundvleesbouillon met de kruiden tot je iets meer dan 1 liter saus hebt. Verhit de saus tot de saus kookt en laat sudderen.Ondertussen fruit men de ui en knoflook in de boter/oliemix.Bak dan de risotto een paar minuten mee.Doe beetje bij beetje de hete pasatasaus.Voeg pas meer toe als de rijst droog begint te worden. Voeg 5 minuten nadat men de eerste sausscheut toevoegde de broccoliroosjes en de paprika erbij.Blijf saus bijschenken,beetje bij beetje...Na 12 minuten de mais erdoor roeren en eventuele het vlees van de bouillon uit glas.Blijf bouillon bijschenken tot de rijst gaar is,25 minuten ongeveer.

Risotto Rosso is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pesto-preistamppotje met chorizo
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met pesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wit bolletje pit
- 10 min-
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept