Maak de risotto volgens beschrijving op het pak met de gesnipperde ui, 2 el olijfolie, 1 dl wijn en 8 dl bouillon (1? tablet). Schep op het laatst de erwtjes bij de rijst. Snij de mozzarella en tomaten in dunne plakjes. Bak het gehakt rul in 2 el olie. Snipper de sjalotjes en bak ze kort mee met het gehakt. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 200?C, vet een ronde ovenschaal of taartvorm in. Knip de blaadjes van de basilicum fijn. Pureer met de staafmixer de olijven met 1 teen knoflook en 4 el olie. Roer de olijvenpuree met de helft van de basilicum door de risotto en schep het in de ovenschaal. Verdeel het gehakt erover en verdeel de mozzarella- en tomaatplakjes dakpansgewijs over de schotel. Maal er wat zwarte peper over en bak de ′taart′ 15 minuten in het midden van de oven. Strooi de rest van de basilicum erover.
Risottotaart Met Broccoli is een recept van Smulweb.nl