Runderlappen In Tomatensaus

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1) Boter en olie in een pan verhitten en het vlees inwrijven met zout en peper en romdom snel laten dichtschroeien en op een zacht vuur laten sudderen tot het gaar is. 2) De knoflook schillen en persen. De tomaten inkruisen, enkele seconden dompelen in kokend water en pellen. De zaadjes eruit halen en het vruchtvlees klein snijden. 3) De knoflook, stukjes tomaat en wat oregano fruiten en over het vlees scheppen. 4) De saus apart in een pannetje verwarmen en over het vlees serveren. 5) De rijst bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking en serveren met een frisse tomatensalade met een tuinkruidendressing.

Runderlappen In Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept