Orientaalse Ossehaas

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de tomatensaus. Maak de aardappelkroketten. Bereid als laatste de risotto. Verdeel het vlees in vier stukken. Deel de tomaten in tweeen. Zet ze in een beboterd ovenvast schaaltje en zet dit 15 minuten in een oven van 180 graden C. Smelt de boter en als ze heet is, sauteer dan het vlees in 3 minuten per kant bruin. Doe ondertussen de aardappelkroketten in frituurvet van 180 graden C. en bak ze bruin. Geef zout en peper over het vlees. Leg het vlees op een voorverwarmde dienschaal, omring het met timbaaltjes risotto en halve tomaten

Orientaalse Ossehaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pepersteak met pompoenpuree
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossehaas Verpakt In Parmaham
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio met parmezaanse kaas en pijnboompitten
Bekijk recept
Roergebakken Reepjes Ossehaas In Oestersaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse cakejes
Snack
Bekijk recept
Orientaalse Kippensoep
20-30 min -
Bekijk recept