Snijd een kapje van de pompoen af en hol de vrucht uit zonder de schil kapot te stoten. Snijd de courgette en 150 mgr van het pompoenvlees in kleine dobbelsteentjes (bewaar de rest van het vruchtvlees voor iets anders bv pompoensoep).Snijd de zeeduivel in plakjes. verhit 20 gr boter en 1 el olie in een koekepan en laat de groenteblokjes hiering zachtjes gaar sudderen; schep ze zo nu en dan om.Rooster intussen de rijst 2 a 3 min. in een droge pan, giet al roerende 2 dl bouillon bij, breng aan de kook en blijf roeren tot de vloeistof volledig is geabsorbeerd. Voeg dan weer 2 dl bouillon toe en laat de risotto al roerende zachtjes koken tot de nieuwe hoeveelheid vocht door de rijst is opgenomen. Voeg daarna terwijl u blijft roeren, steeds kleine beetjes bouillon toe tot de rijst na 20 a 25 min gaar is.Houdt de risotto warm op een warmt verdeler.Verhit 25 gr boter en 2 el olie in een grote koekepan en bak de zeeduivelplakjes an beie kanten snel goudbruin en gaar. Bestrooi de visplakjes met zout en peper en houd ze warm.Roer de Parmezaanse kaas en de overgebleven boter door de risotto en laat het geheel nog even goed doorwarmen. Schep als laatste de pompoen- en courgetteblokjes erdoor. Schep de risotto in de uitgeholde pompoen, leg de plakjes zeeduivel bovenop en serveer direct.
Risotto Met Zeeduivel is een recept van Smulweb.nl